Hujšanje

Hujšanje je ena od najbolj pogosto iskanih ključnih besed na spletnih iskalnikih, in to ni naključje. Milijoni ljudi po vsem svetu hujšajo, da bi izgubili odvečne kilograme in se bolje počutili. Uspejo pa le redki, saj mnogim ne uspe izgubiti kilogramov ali pa še pogosteje – obdržati novo težo. Razlogov za to je več, vsem pa je skupno to, DA SMO VSI RAZLIČNI. Tisto, kar enim pomaga shujšati, druge debeli. To ni naključje, še manj pa kakšna zarota višjih sil, kot se mnogi radi izgovarjajo – »pri meni enostavno nič ne deluje«!

Rezultata ni in NI!

Tisti, ki želijo shujšati, najpogosteje štejejo kalorije, se ukvarjajo z raznimi vadbami, kot so fitnes in aerobika, joga, pilates, zumba itd. Nekoliko bolj zavzeti sledijo raznim dietam, jedo številna prehranska dopolnila, hodijo v savne in na masaže. In spet, le redkim uspe. Ogromno pa je takšnih, ki se držijo vsega naštetega in mnogo drugega, pa enostavno ne uspejo zgubiti več kot samo nekaj kilogramov.

Nutrigenomični profil je na tem področju prava revolucija, saj deluje POPOLNOMA VEDNO, brez izjem. V njem namreč najdete prav posebej za vas prilagojen seznam prehrane in vadbe za točno določene cilje. Pri tem upoštevamo vaše stanje organizma in telesno konstitucijo, vašo krvno skupino in genotip, na osnovi česar dobimo neprecenljive informacije o vašem metabolizmu, stanju žlez in fizične pripravljenosti. Ob upoštevanju nasvetov iz nutrigenomičnega profila je izguba kilogramov tako samo še vprašanje časa. Poskrbeli boste namreč za ustrezno hidracijo, preskrbljenost s potrebnimi hranili in še posebej za izločitev hrane, ki vas osebno debeli, spravlja v depresijo in povzroča utrujenost in razdraženost.

Upoštevanje nutrigenomičnega profila za namen hujšanja ne zahteva nikakršnih večjih fizičnih naporov. Ob njegovem upoštevanju bo dovolj že nekajminutna dnevna hoja, če pa vam ni pomembna telesna izklesanost, pa tudi to ne. Dovolj je že samo upoštevanje nekaterih nasvetov glede prehrane, ki VAS osebno debeli.

Nutrigenomični profil je zato naložba vašega življenja, saj lahko želene rezultate dosežete že samo s spremembo v načinu prehranjevanja. Ne bom vam treba piti nobenih šejkov in tako popularnih smoothiejev, ne bo se vam treba dnevno potiti v telovadnicah in ne bom vam treba porabiti gore denarja za razne tretmane. Nutrigenomični profil je enkratna življenjska naložba, ki se vam bo izjemno hitro povrnila v obliki vitke postave in boljšega počutja.

Naročite nutrigenomični profil in nehajte hujšanje prelagati na JUTRI! ZAČNITE DANES!

Položaj planetov

BMI-kalkulator

Bazalni metabolizem